Super Sinterklaas cadeautjes

Jij wilt toch ook dat Sinterklaas een origineel kado voor je heeft op 5 December?

Superspul heeft wat tips aan hem doorgegeven....:-)

Kom gezellig langs!


Pakje plezier

Boomhutten bouwen met Pakje Plezier, allemaal ge-recycled materiaal. Wanneer heb jij voor het laatst in een boomhut gezeten?

 


Hulki

Deze beestachtige kartonnen hutten moet je gezien hebben! Je kunt kiezen uit een uil, walvis of schildpad. Kom naar Superspul om ze live te zien (niet voeren AUB).


Kitsch Kitchen

Kitsch Kitchen staat gewoon voor vrolijk, modern en kleurrijk. We zijn er gek op en hebben heel wat spulletjes van ze! Kleurrijke lampen geven vrolijk licht!


SNURK

Wat moeten we meer zeggen….nooit meer vragen of ze naar bed willen gaan…..of alleen om te kijken of de dinosaurus wel slaapt…..

Kan jij het nog?

Lopen op klossen….niet omdat het snel gaat…..maar gewoon omdat het leuk is….


Pop Cutie Schattiger worden de kettinkjes niet....

Klean Kanteen

 

Drinken zoals drinken bedoeld is…..super eco-vriendelijk, mooi uiterlijk en water dat naar water smaakt…..! En hip op het schoolplein…..of in de fitness school…..

Makedo

 

Bouwen, bouwen, bouwen…..zo makkelijk was het nog nooit. En met deze toolkit is een robot, auto, huis of wat dan ook nog meer zo in elkaar geklust. En het mooie…..al het restafval kan gebruikt worden. 

Welke dier zou jij wel eens willen zijn…..?

 
 Dieter Braun is de kunstenaar van deze poster. Hij komt uit Hamburg en heeft de meest indrukwekkende dieren uit het dierenrijk op de plaat gezet.
Ik weet het…..de schilderachtige deurgordijnen, vilte planten, Rio Rollers, rugtasjes, kindermeubeltjes om verliefd op te worden, vogelnestlampen heb ik nog niet eens genoemd….pppffff……

1 reactie op “Super Sinterklaas cadeautjes”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *